Tokluca Köyü Turan Koçer Ortaokulu
TOKLUCA MAH. TOKLUCA KÜME EVLERİ TOKLUCA ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 140 SİLVAN / DİYARBAKIR

VİZYON

İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda, eğitim ve öğretim ayrılmaz bir bütün olduğu ve öğrencilere öğrenmeleri için fırsat eşitliğinin sağladığı bilinsin. İstiyoruz ki... Velilerimiz, okulumuza her zaman rahatlıkla gelebilecekleri, öğrencileri hakkında bilgi alabileceklerini bilsinler. İstiyoruz ki... Öğrencilerimizin başarılı ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmeleri için varolduğumuz ve bu yönde çalıştığımız bilinsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

Biz... tüm paydaşlarımızla beraber ferdin ve toplumun ihtiyaçlarını göz ardı etmeden, bağımsız düşünme yeteneği ile donanmış, bilimsel ve teknolojik gelişimlere duyarlı topluma faydalı bireyler yetiştirmek için varız. Biz öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışan, bilgiye kolayca ulaşabilen, ürettiğini paylaşan bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Öğretim Şekli :NORMAL (TEKLİ)

NORMAL (TEKLİ)

kalorifer

İlçeye 22 km uzaklıktadır.

Tokluca Köyü